Monday, April 16, 2007

Mr. Sweet Deep House

Zondagavond. Zwoele, warme avond na een zomerse aprildag. Met de ramen wijd open, zuiders muziekje op de achtergrond, lig ik in de zetel. Plots hoor ik een beat opwellen uit de achtergrond. Een beat die steeds intenser en luider wordt. Hij lijkt steeds dichter te komen. Onze buurman FreFre heeft zijn volumeknop weer volledig open staan. Gelukkig was hij zo vriendelijk om zijn lieve buren met een zinnetje via msn te verwittigen. Fre onze sympathieke buurman. Maar over een paar van zijn muziekkeuzes heb ik toch mijn bedenkingen.

3 comments:

Tim Freh said...

Zijn Ann en Jij nu studenten? Ik begrijp de precieze "relatie" tussen jullie niet. Daarbij zie ik jullie op het internet altijd 'samen' opduiken ;).

Frederick said...

Smaken verschillen, he zoet :-)

'k Was zo net een uurtje bezig en der wordt daar ineens aan de deur gebeld (dat ik dat dan nog gehoord heb). 'k Dacht eerst van 'oei, dat staat hier misschien toch wel iets te luid'. Maar neen, 't was een bezoeker van Michelle die kwam vragen of ik geen "lemons" in huis had.

Grappig.

Nu ja, als het ooit te veel zou storen dan vooral niet twijfelen om aan te kloppen. 'k Vind het al wreed straf dat niemand kwam klagen.

Kaatje said...

Al een chance dat smaken verschillen ;-)
Ik vind het niet erg hoor die muziek. Ik durf mijn volumeknop ook wel eens open te draaien. Maar dan wel met muziek van het zachtere genre..alhoewel soms zit er ook wel een stevige beat tussen!
Maar ik heb dan ook zo geen super draaitafels dan jij he *me jealous* :-)