Monday, April 30, 2007

Cassettefever


Toen ik vanmorgen Michel Vuijlsteke's weblog las moest ik plots denken aan al mijn cassettekes die ik hier nog heb liggen. Ik kan ze echt niet wegsmijten. Uren, dagen heb ik eraan gewerkt. Meestal ging ik de lp's of cd's halen in de openbare bibliotheek in Boom en nam ik ze over op cassette en dan begon ik de knutselen. Ik maakte tekeningen, zocht tijdschriftknipsels bijeen en probeerde zo origineel mogelijk te zijn. Dat lukte me af en toe wel. Ikzelf heb geen cassettespeler meer...maar wegsmijten doe ik ze niet. Ze doen me teveel aan mijn jeugd denken. Ik heb al zoveel moeten wegsmijten maar die blijven. For sure!!

5 comments:

maarten said...

wow, 't wordt een hit op het web: trek eens uw cassettekes...

Ann said...

Gelukkig hebt ge een lief dat nog in het bezit is van een dubbel cassettedeck, dat bovendien nog steeds functioneel is ook! Voor de duidelijkheid: ik heb het over het Pioneer cassettedeck!

Maarten Varewyck said...

Heerlijk gewoon die cassettekes, heb hier ook zo nog n hele stapel liggen..zelfs nog van toen mn pa jong was..echte museumstukken!!!
Heerlijk om er zo nog eens - met mijn full-automatic cassetterecorder - naar te luisteren op een luie avond...

Sed said...

cassettekes rulen nog altijd , want geef nu toe, als je iets wil opnemen gewoon rechtstreeks van de radio ,wat is er dan gemakkelijker dan een casseteke!

Franky Aelbrecht said...

Gisteren het concert van Joanna Newsom van het Dominofestival op 18 april nog opgenomen op cassette (het volledige concert was op Klara in Laika te beluisteren : wow!).
Niet wegdoen die cassettes.