Thursday, April 19, 2007

Bijna Dr. Kaatje spreekt


Gisteren bij het googlen kwam ik uit bij een leuk speelgoedje. De 'Hotdoll' een sextoy voor honden ontworpen door Feel addicted. Hotdoll is een gesofistikeerde hondenversie van de opblaaspop voor mensen. De verklaring waarom de ontwerpers de toy gemaakt hebben is als volgt: 'honden hebben een enorme sexuele lust die ze niet kunnen controleren en bepaalde methodes zoals castratie en medicatie zijn onnatuurlijk'. Op bepaalde vlakken ben ik het hier mee eens. Honden hebben inderdaad een grote sexlust. Maar of castratie nu zoiets onnatuurlijk is? Ik heb al gehoord van honden die in een woeste vechtpartij elkaars testikels afbijten. En castratie bij honden biedt vele voordelen. Geen sexueel getint gedrag, zoals rijgedrag op mensen en voorwerpen. Geen geurvlaggen in andermans huis of tegen elke boom en autoband die hij passeert. Geen hongerstaking, gejammer en weglopen als de teef van de buren loops is. Geen pussige ontsteking en lekkage uit de voorhuid. Minder kans op prostaathypertrofie. Ze worden zachtaardiger tegenover andere reuen en mensen, enz. Dus een castratie is wel nuttig, en niet alleen in het voordeel van de mens maar ook van het dier zelf. Maar genoeg academisch gezever... . Ik vind het een goed idee!! Vooral voor de mensen die hun hond niet laten castreren of bij honden die het gedrag toch nog vertonen na castratie. Maar die uitleg ga ik achterwegen laten, want anders ga ik hier bezig blijven en zou dit maar een saaie blog worden. Dus koop een hotdoll voor uw hond. Beter dan constant besprongen te worden door je geile hond en veel beter voor de talloze arme speelgoedbeertjes. By the way... de hotdoll bestaat in twee versies. Eén voor de kleine honden en één voor grote honden. 't Is maar dat je het weet.

5 comments:

Christophe said...

Een grote hond die het met zo een kleine hotdoll doet is dat dan een....

Soit, je uiteenzetting over castratie bij die beestjes is wel leuk. Ook al vind ik het een beetje onnatuurlijk. Het is misschien wel de beste oplossing. Onze poes hebben wij ook direct laten steriliseren.

drien said...

Mijn hond rijdt graag op mijn plushen knuffelhondje van vroeger. Als ze die te pakken krijgt is het hek van de dam! Alleen vind ik dat rijgedrag heel vreemd, want mijn hond is een teef. Waar haalt ze het?

Kaatje said...

Bij pups komt dat vaak voor dat teefjes ook rijgedrag vertonen....dat is meestal om te tonen dat ze dominant zijn....maar op latere leeftijd....k'weet niet imitatie van de baasjes ;-)

Christophe said...

kaatje, je lijkt me nogal op de hoogte van dieren. Ik zit hier met een kattenprobleem, zijnde :
Verschillende katten, als ze mijn garage passeren, dan doen ze daar een plasje op. Het waarom ze dat doen dat is me duidelijk maar kan je mij eventueel eens mailen op christophe at c2bsoft dot be met een oplossing om dit tegen te gaan. Want de garagepoort die begint zo stilaan een urinoir te worden...

drien said...

@Kaatje: ze heeft ook iets met rode truien en sjakossen. Maar ook dat zal geen logische verklaring opleveren? Misschien teveel meegereden in onze vosmobiel? ;-)