Wednesday, April 18, 2007

Bijleren

Ik leer elke dag iets nieuw bij. Juist ontdekt dankzij 'de tabel van Medelejev' op één, dat ik een Griekse voet heb. Een voet waarbij de tweede teen langer is dan de grote teen. Bij mezelf is het mijn derde teen die langer is. Dit zal wel op hetzelfde neerkomen zeker? Of is hiervoor een andere benaming? Zo ja, welke?

6 comments:

Sed said...

romeinse voet? of bedoelen ze daarmee dat je derde teennagel 20 graden krommer staat dan je 5de?

Smiling Cobra said...

Ik heb nauwelijks verstand van voeten. Ik weet enkel dat sommige mensen lange tenen hebben, waar je beter niet op kunt trappen, al is dat nog altijd beter dan lange vingers.

Anonymous said...

Mijn grote, tweede en derde teen zijn exact even lang. En hoe zat dat weer met vingers en testosteron? Mijn rechter ring- en middenvinger zijn ongeveer even lang, en beiden langer dan mijn wijsvinger..

Kaatje said...

Ja, hoe korter je wijsvinger t.o.v. je ringvinger hoe meer je als foetus blootgesteld werd aan testosteron id baarmoeder ofzo...ik heb dat ooit ook ergens gelezen...

daand said...

En wat als dat allemaal niet zo is? Als je tweede teen gewoon korter is dan je grote teen? Welke voeten heb je dan? En dat van die lange tenen, daar zouden ze dringend een middeltje tegen mogen uitvinden. Want mensen met lange tenen, pff. Lastig!

Sid Frisjes said...

En ik die dacht dat er iets mis was met mijn tenen... pfew