Thursday, November 22, 2007

Win win

Deze middag bij het doorbladeren van de Knack kwam ik uit bij een artikel over een website om een MRI toestel te winnen. Ideaal dacht ik bij mezelf, zeker omdat ik er mijn eindwerk over maak. Vlug even meedoen aan de wedstrijd en hup we hebben een MRI toestel in huis. Een paar katten lenen, die eronder leggen en ik heb ineens een paar casussen om mijn eindwerk verder aan te spijzen. Maar spijtig genoeg ben ik geen Amerikaans ziekenhuis dus kan ik niet meedoen aan de wedstrijd. En wat moeten ze doen: gewoon een filmpje maken met het waarom zij het toestel zouden moeten krijgen. Ze gaan echt ver, ver tot in het belachelijke. Zoals deze:



Meer van dat fraais: klik klik

2 comments:

Anonymous said...

De meeste katten hebben toch een chip (zou ik zo hopen)? Is het dan nog wel aan te raden om die te MRI-en? Die dingen durven wel eens een stukje metaal te bevatten...

Kaatje said...

Dat metaal in die chip heeft geen invloed op het dier zelf. Dat metaal kan enkel interfereren met het magnetisch veld van het MRI-toestel en dus een foutief MRI beeld geven. Maar de hoeveelheid metaal in de chip is zo miniem dat dat weinig tot geen effect heeft!