Saturday, July 21, 2007

Saai

Gisterenavond zijn we op vriendenbezoek geweest. Vrienden die pas een baby hebben. De gespreksonderwerpen van de avond waren alles behalve opwindend. De juiste kamertemperatuur, de werking van de babyfoon, het afkolven van melk, de smaak van de melk,... en dit allemaal met achtergrondmuziek van Enya. Pak daar nog de fruitsap en de koffie bij, een huis waar aan alle muren posters hangen van babies tussen bloemkolen en zonnenbloemen en jullie begrijpen wel dat ik bijna in slaap viel. Het hoogtepunt van de avond was het moment dat we terug naar huis konden...

6 comments:

Mick said...

Dont You Just Hate It

Ouders denken altijd dat ze het licht hebben uitgevonden, terwijl er miljarden mensen hun voor zijn gegaan! De meest overschatte bezigheid die er is, kinderen krijgen.

meneer oogsnoep said...

Hopelijk lezen ze dit en mag je volgende keer niet meer op bezoek :)

Ik stond gisteren in een pittatent waar een paar families met krijsende en jellende kinderen samen zaten te eten. Ik had er bijna een paar een kopje kleiner gemaakt ...

Tom Klaasen said...

Posters van babies? Nee, dat heb ik nog niet mogen meemaken.
Muziek van Enya en fruitsap gelukkig ook nog niet.

Unexpected said...

Ik ken dat... heb ook vrienden / collega's die sinds ze een baby hebben alleen maar doorbomen over hunne kleine!

Anneke said...

Wacht tot ze op bezoek komen en je interieur vakkundig in de vernieling helpen onder het 'toeziend' oog van hun ouders..

eddiefromohio said...

Er bestaan gelukkig ook nog hippe ouders. En waren jullie ook niet allemaal jengelende kinderen ? En en en ... bloemkolen ?