Friday, June 1, 2007

Uiterst irritant bis

Wij wonen zoals iedereen nu al wel zal weten in de buurt van de meisjes van plezier. En 's nachts, ook al merken we het niet, is hier altijd nog een grote bedrijvigheid. Mannen komen en gaan. En af en toe hoort daar wat veel plezier bij met dronken taferelen als gevolg. Op één of andere manier lokt deze buurt ook dorstlustigen, mensen die blikjes Coca Cola, Fanta, Red Bull, ... met hopen drinken. En zoals ik al eens eerder verteld heb, trekken onze grote vensterbanken veel mensen aan, en hebben de voorbijgangers steeds de neiging om hun blikjes daarop te dumpen in plaats van in een vuilbak. We kunnen elk jaar wel een volledige PMD-zak vullen met aluminium in alle vormen en kleuren. Vanmorgen was het weer zo ver. Een blikje Coca Cola voor ons raam. Ik erger mij daar dus kapot aan. En ik weet het niet, zijn het mijn hormonen of zijn het de examens maar deze periode erger ik mij aan veel dingen ....

3 comments:

meneer oogsnoep said...

En is het buiten deze kleine onemakken plezant wonen in deze buurt? En is het daar nog betaalbaar om iets te huren? Ik ben aan het uitkijken naar iets in Gent vandaar ;)

Kaatje said...

@oogsnoep Ja, het is hier een hele leuke buurt. Veilig, pal in het centrum en rustig. Ik weet dat het app. boven ons voor 700 euro (exl.kosten) verhuurd wordt.

meneer oogsnoep said...

Slik, dat is iets boven mijn budget! :S