Saturday, June 9, 2007

Tijd vliegt voorbij

Ik zit al gans de dag met mijn neus in de boeken, te studeren voor het vak keuring van maandag. Voor de mensen die aan het twijfelen zijn om vegetariër te worden of niet, mogen altijd mijn cursus eens komen lenen. Er staan wansmakelijke details in....

5 comments:

Anonymous said...

Kan ik me gerust inbeelden. Sinds ik anderhalf jaar met een vegetarisch lief geleefd heb ben ik eigenlijk ook best wel te vinden voor een vleesvrije hap. Maar een vegetariër zal ik wel nooit worden. Al is het alleen maar omdat ik geen hypocriet wil zijn.

maarten said...

je maakt ons nieuwsgierig...

Sed said...

Om eerlijk te zijn, Ze mogen mij nog duizend prentjes van beestje tonen, het volgende moment stap ik fluitend naar de beenhouwer om een steak of wat gehakt te gaan halen, ik vind het gewoon te lekker, maar heb wel respect voor de mensen die het wel kunnen...
Alleen vraag ik mij soms af of het echt iets uithaalt.
Als je echt met steengoede argumenten afkomt kaatje kun je mij misschien wel overtuigen om mijn vleesverbruik te minderen.

Kaatje said...

@Sed Dat zal ik eens uitleggen bij een tête à tête, want dat gaat hier anders een lange comment worden. ;-)

Sed said...

damn en dat lees ik nu pas , een uitnodiging voor een tête à tête :) misschien iets voor als ik volgend jaar in gent studeer.