Tuesday, June 26, 2007

Mislukte eliminatie


Aangezien Ann's eliminatie niet echt vlotjes verloopt worden er vanaf nu nieuwe maatregelen getroffen. We nemen vanaf vandaag een abonnement om wekelijks te gaan squashen in het Stadium. En ik heb beslist om deze borden te kopen waarop in detail staat hoeveel calorieën elke hap oplevert die ze naar binnen peuzelt. Zou het helpen?

11 comments:

Imke Dielen said...

Pfiew mij zou het niet helpen om eerlijk te zijn. Het beste is zo weinig mogelijk met eten bezig zijn, en als je dat bent, bewust voor groeten en fruit kiezen.

Ohwee als ik me wat te dik voel en er iets aan wil doen, dan ga ik juist minder sporten, snoepen en frisdrank drinken.

Mja, iedereen is anders ;)

Succes alvast met de goeie plannen!!!

maarten said...

Bah, wat een afgrijselijke borden. Alsof ik wijnglazen wil waarop staat hoeveel alcohol e.d. ik binnenkrijg... ik dacht het niet...

Kaatje said...

@Maarten Zo afgrijselijk zijn ze toch niet? Het was maar een ideetje... :-)

Ania said...

Misschien helpt samen dieëten of op eten letten wel.
Ik zoek ook nog steeds iemand om mee te concurreren. That is zo snel mogelijk op streefgewicht komen en blijven ... en die dieetforums zijn zulke freaks! Chips moet toch nog kunnen, niet? ;)

Kaatje said...

@Ania Samen dieëten dat wordt een probleem! Ik lust teveel lekkers dat ik niet kan laten. Ik heb alleen minder last van gewichtstoename dan Ann ;-) En chips dat is een blijver... ;-)

Anonymous said...

Ik vind het eigenlijk heel coole borden. Of ze nuttig zijn of niet laat ik in het midden, maar het is wel goed gevonden en origineel!

En squashen .. ik mis het :(. Is intussen geleden van toen ik een jaar of 15 was, maar ik loop nog steeds rond in een St. Jozefskliniek squash tshirtje rond dat zo oud is als mezelf. Dat is pas retro!

maarten said...

'k geloof dat chips echt wel dé zwakke plek zijn, ook bij mij trouwens...

mick said...

Vind het gek!

Ik ben vandaag frieten gaan halen bij Xantipe...

DÛH , Beste frieten ever

Anonymous said...

Chips zijn helemaal zo slecht nog niet. Patatjes zitten tenslotte vol met vitamine C, en *zo* veel vet bevatten die dingen nu ook weer niet. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je er elke dag moet eten.. Maar als je voor de rest een klein beetje op je voeding let en wat beweegt, is er geen vuiltje aan de lucht.

Kaatje said...

@Mick Frieten? Ga je dan weer verhuizen?

mick said...

Echt heel gevaarlijk die Xantip, Héééél gevaarlijk