Tuesday, June 5, 2007

Kuren


Gisteren had ik Ann naar de mediamarkt gestuurd voor papier en inkt voor de printer. Maar ze begint mijn kuren over te krijgen en bracht een cd mee. Nee, niet de laaste van Milk Inc. maar de soundtrack van Ocean's Thirteen. Raar, want de film komt pas volgende week uit. En ik vind het weer een geslaagde soundtrack. De cd staat weer vol met groove jazz, jazz gecombineerd met elementen uit soul muziek, funk, disco en hip hop. Een waardige opvolger van de vorige twee cd's. Hopelijk is de film van dezelfde kwaliteit, want de vorige was niet echt overtuigend. Maar Bradje speelt erin he. En dat is één van de weinige mannen die mijn ieniemienie heterokantje naar boven laat komen.

5 comments:

Ania said...

Ik heb Ocean's 11 gezien en vond daar dus totaal niks aan. Misschien is het omdat ik betere "roof" films gezien heb, en het idee is al zo oud tegenwoordig. Die "dikke" cast verbetert het niet. Integendeel. :( Ik zou The Usual Suspects, Matchstick Men en Layer Cake eens huren! Kleine tips. :) Nu krijg ik waarschijnlijk allemaal woedende Brad-fans en zo over mijn dak. :)

Kaatje said...

@Ania Ik heb 2 van die andere films ook gezien en die zijn inderdaad ook goed. Matchstick men nog niet...maar ik ben niet zo'n Nicolas Cage fan buiten Leaving Las Vegas. En het is ieder zijn eigen smaak he, ik vind een film kijken en beoordelen heel subjectief.

Annelies said...

The Usual Suspects is fantastisch!!

Ania said...

@Kaatje: Matchstick Men is vrijdag te zien op VT4 blijkbaar. Ik zal nog eens in mijn archieven naar sterke rooffilms zoeken. :)

Unexpected said...

awel en ik vond die wel goed, nah