Friday, May 11, 2007

Ijslandse vibe


Ik drink graag cocktails. En in vele van mijn zelf verzonnen drankjes zit wodka. Ik ben een fan van Absolut, vooral van de verschillende smaken. Mijn absolute favorieten zijn de 'vanilla' en de 'raspberry'. Ik heb echt totaal geen idee over andere wodkamerken die er op de markt zijn. Nu las ik dat er een Ijslandse wodka is, Reyka vodka. Op zich niets spectaculair maar het is werelds eerste 'green' wodka, geproduceerd door gebruik te maken van de wonderen der natuur. De flessen zien er ook nog eens leuk uit. De labels bevatten tekeningen die verwijzen naar de periode waarin de flessen gebotteld werden. De reclamefilmpjes die de lancering van de wodka begeleiden zijn 'very funny'. De vrouw die er in meespeelt is een bekende Ijslandse die deze week te zien en te horen was op 'Les Nuits Botanique'. Hafdis Huld is de voormalige zangeres van Gus Gus een Ijslands techno/pop collectief waar ik nog nooit van gehoord had tot nu. En wat blijkt ze maken nog leuke muziek ook. Cocktails en muziek de perfecte combinatie.


6 comments:

Sid Frisjes said...

Bon, als het import wodka is moet je nu bestellingen doorgeven. Mijn collega vertrek morgen voor een weekje richting ginder!

Kaatje said...

@sid ja, het is import maar k'ga het eerst eens aan mijn neef vragen want die heeft hier een wijn/sterke drankwinkel in het Gentse. Toch bedankt voor het aanbod. :-)

Sid Frisjes said...

Vriendelijk, zo ben ik hé!

Trouwens, in het Gentse zouden er ergens Vietnamese kookworkshops gegeven worden. Enig idee waar??

Anonymous said...

Absoluut Pepper

mmmmm
*kwijlt*

Kaatje said...

@sid kijk eens bij http://www.eetavontuur.be/

Sid Frisjes said...

Geweldign of zoals Rik De Saedeleer zou zeggen... daddisemdaddisem