Saturday, May 5, 2007

Hoesjesparadise

Donderdag is mijn amazonpakket aangekomen. Weer een hoop cdtjes om te beluisteren. Ik ben echt wel een hoesjesfreak hoor. Er zat er weer eentje bij dat de moeite was. Het hoesje van de digipak cd 'Cassadaga' van Bright Eyes ziet er maar saai en gewoontjes uit, zwart en wit met kleine streepjes. Niets speciaal.


Als je de cd opent zit er een plastic kaartje in. Een zogenoemde 'spectral decoder'. Als je met dat kaartje over het hoesje gaat zie je verschillende geheime boodschappen en tekeningen. Wat oorspronkelijk saai was, wordt nu leuk.Waarom gewoon een cd downloaden van iTunes als je zo'n plezante, mooie cd's kan hebben. Waar je een klein kind als mij al gelukkig mee kan maken....

5 comments:

Anonymous said...

... is mijn probleem bij Itunes ook. Ik heb al cd's gekocht daar en dan toch de 'echte' versie gaan kopen.. Is dat een generatieprobleem?

Kaatje said...

Dat en ook gewoon een kwestie van goed smaak!:-)

maarten said...

Dat vind ik nu ook zie, niets boven de echte tastbare cd!

Unexpected said...

Wel ik ga niet akkoord :) ik ga wel akkoord met de charme en het leuke aan het boekje enz, maar geef mij toch maar een welgebouwde media library waar ik in kan neuzen en die mij playlists maakt van een verzameling waar ik anders dagen mee bezig ben om ze samen te stellen :)

Franky Aelbrecht said...

De cd boekjes vind ik toch nog altijd een meerwaarde hebben.