Thursday, April 26, 2007

Tegeltjes

We zijn nog steeds op zoek naar tegeltjes voor tegen onze muur in de keuken. Ik vind die gewone gekleurde tegeltjes maar niets. Toen Ann haar tante een nieuwe keuken installeerde, kwamen daar ook nieuwe tegeltjes bij. De oude werden uitgebroken, en omdat het een keuken van de jaren '60 was, wilden we ze hebben. Zo'n retrogevallen met bloemen en zachte kleuren. Maar helaas, bij het losmaken kwam er een hoop cement mee die niet meer verwijderbaar was. Nu heb ik vandaag toch de ideale gevonden zeker. 'Interchange tiles' van Giffen'Termeer. Tegeltjes met tekeningen van de snelwegknooppunten van over gans de wereld. Echt cool! Spijtig genoeg kan je ze alleen kopen als je een designer of architect bent voor één of ander publiek of commercieel project. Misschien kan Mick ze onder valse voorwendselen aankopen ... illegale handel in tegeltjes.
4 comments:

Anonymous said...

O MY GOD
Dat is echt fantastisch!
Ik kan ze kopen voor de aankleding van het nieuwe kantoor in Gent;)

Hoeveel wil je er :)

Sed said...

mooi, vooral die spaghetti, als je ze toch niet te pakken krijgt kan je misschien gewoon de tegeltjes namaken met spaghetti.

Ahja naar waar mag ik die joost uitnodiging sturen kaatje?

daand said...

Fantastische tegeltjes inderdaad. Moest ik nu (ver)bouwen, ik kocht me onmiddellijk ook een lading! Laat iets weten als het wat wordt.

Kaatje said...

Nog even overleggen.... ;-)